Hebe kryssade mot Överum

I halvtid ledde Överum matchen på bortaplan i division 6 Vimmerby herr i fotboll mot Hebe med 2-0.

IF Hebe spelade lika mot Överums IK

Fotboll2023-05-18 21:19

Men i andra halvlek jobbade sig Hebe in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Hebes tränare Felix Andersson kommenterade matchen:

- Vi är inte påslagna när matchen börjar och släpper in två mål efter 20 minuter. Vi går in i halvlek och har ett bra snack, sedan kommer vi ut och gör en betydligt bättre andra och tar ledningen med 3-2, sedan leder några misstag till deras hörna som de sedan kvitterar på. Tråkigt att vi inte får med oss alla poäng. Plus till Rasmus Sandsborg och Hussein Nawrozi.

Överum började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Tommy Danielsson till.

Överum ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Albin Dahlström Dolaku, i sjunde minuten. Direkt efter pausen slog Abdul Hussien Nawrozi till och reducerade åt Hebe.

I den 75:e minuten fick Överum Oscar Rattas utvisad, och fick spela med en man mindre sista 15 minuterna.

Först med sju minuter kvar att spela kvitterade Hebe genom Rasmus Sandsborg på straff.

Ledningsmålet till 3-2 kom med fyra minuter kvar att spela, när Rasmus Sandsborg ännu en gång slog till och gjorde mål för Hebe.

Bara en minut senare var det Tommy Danielsson som såg till att Överum kvitterade till 3-3. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Hebe har en seger, en oavgjord och tre förluster och 11-10 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Hebe har nu fyra poäng efter fem spelade matcher, medan Överum har två poäng efter tre matcher.

I nästa omgång har Hebe Gunnebo borta på Gunnebo IP, tisdag 23 maj 19.00.