Hebe förlorade mot Horn/Hycklinge

Hebe förlorade mötet med Horn/Hycklinge borta med 0-3 (0-2) i division 6 Vimmerby herr i fotboll på torsdagen.

Horn/Hycklinge vann mot IF Hebe

Fotboll2023-08-24 20:32

- Vi kommer till en match där vi tar för givet att det ska bli lätt. Underpresterar åt det grövsta i första halvlek. Korrigerar lite i elvan inför andra. Får dock ingen utdelning, trots fina chanser. Röda kortet dödar matchen. Alla kan bättre, tyckte Hebes tränare Felix Andersson, efter matchen.

Matchen var mållös till Horn/Hycklinge tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Albert Svensson.

Horn/Hycklinge gjorde också 2-0 alldeles före halvtidspausen, genom Hampus Nilsson. I den 78:e minuten fick Hebe Salim Alfnikher utvisad, och fick spela med en man mindre sista tolv minuterna.

Horn/Hycklinge gjorde också 3-0 genom Anton Andersson i 81:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Horn/Hycklinge har en seger, en oavgjord och tre förluster och 5-11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hebe har en vinst och fyra förluster och 7-12 i målskillnad.

Horn/Hycklinge ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Hebe är på sjätte plats.

Torsdag 31 augusti 18.15 spelar Hebe hemma mot Hjorted/Totebo.