Hebe avslutade säsongen med seger

IF Hebe bärgade tre poäng i helgen via seger hemma mot Gamleby i sin sista match för säsongen. Annars hade flera av de lokala lagen i de lägre serierna det tufft.

Här jublar IF Hebe, sedan Rasmus Sandsborg gjort 0-1.

Fotboll2023-09-24 11:22

Hebe-Gamleby 2–1

Hebe startade matchen bäst och tog ledningen. William Music gjorde målet, redan i 14:e minuten. Med en halvtimme kvar att spela fick Rasmus Sandsborg träff och ökade ledningen för Hebe. I 72:a minuten reducerade Gamleby FF, men närmare än så kom de inte.

Skede-JAIK 2–2

Järnforsen fick en pangstart efter att Daniel Rönning gjort mål på straff och Tom Frödeberg utökat till 2–0. Skede reducerade precis före halvtid och kvitterade sedan kvarten in i andra halvlek. JAIK var närmast att avgöra, men fick nöja sig med en poäng. Den innebär att laget ligger fyra i serien inför sista omgången. Bäst i JAIK var målvakten Oskar Fransson.

Mörlunda-Krokstorp 0–0

Mörlunda har tappat lite av den fina formen laget visade upp i början av säsongen. Mot Krokstorp hade de ett klart spelövertag, men lyckades inte göra mål, utan fick nöja sig med oavgjort.

Västra Harg-Slätmon 8–2

Slätmon låg under med 3–1 i halvtid efter att Mustafa Kadiric gjort SBK:s mål.  Direkt efter pausen slog Elmedin Kadiric till och reducerade, men mer än så orkade Slätmon inte med. Hemmalaget drog ifrån och vann enkelt.

Borensberg-Hägerstad 3–0

– Resultat som inte speglar matchbilden. Borensberg är bra men vi stör dem ordentligt och borde fått in både 1 och 2 bollar i första halvlek vilket också hade varit rättvist. Bäst på plan Arvid Borell och Gabbe Jönsson, sa Hägerstads tränare Jesper Wahlström.