Här är JC:s besked till Gullringen

Idrottsprofilen Johan "JC" Carlsson har nämnts som tänkbar ny tränare i Gullringens GoIF till nästa säsong. Så här säger den förre Vimmerbytränaren om intresset. "Jag har diskuterat med dem".

Den förre VIF-tränaren Johan "JC" Carlsson var lockad att bli ny tränare i Gullringens GoIF, men så blir det inte.

Den förre VIF-tränaren Johan "JC" Carlsson var lockad att bli ny tränare i Gullringens GoIF, men så blir det inte.

Foto: Arkiv

Fotboll2020-11-07 19:47

Dagens Vimmerby var först med att rapportera om att Gullringens GoIF varit i kontakt med Johan "JC" Carlsson angående tränarfrågan. Något som han här själv bekräftar: 

– Vi har haft en diskussion och jag har varit riktigt intresserad, men har valt att tacka nej. Det känns faktiskt surt, men det är framför allt två skäl som gör att jag fattade det beslutet. Dels har jag kontrakt med Vimmerby IBK och vill slutföra säsongen med dem, trots att ingen i dagsläget riktigt vet hur det blir tanke på den pågående pandemin, dels har jag ett nystartat företag tillsammans med "Jensa" (Jens Carlsson) som jag vill fortsätta utveckla.  

Som bekant har Johan Carlsson tidigare varit tränare i Vimmerby IF och Storebro IF. Nu får nästa tränaruppdrag vänta en tid – trots då att Gullringen lockade. 

– Jag har tänkt mycket på det, men det här kom ett år för tidigt. Jag kände att det är lika bra att jag ger ett snabbt besked till dem så att Gullringen kan gå vidare med tränarfrågan. 

Vad Sporten erfar har ÅFF-ikonen Kristian "Pligg" Bergström också tackat nej till tränarrollen. 

På Gullringens testträning på Arena Ceos i lördags, var åtta spelare inbjudna från andra klubbar. 

Från Södra Vi IF tränade Arvid Karlsson, Daniel Johansson och traktens målkung, Anton Brorsson. Här fanns även William Stejdahl och Felix Stejdahl från HM IS, liksom Hultsfreds Dino Teljigovic och Vladimir Radak samt Ilhan Jejna, IFK Tuna. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!