Han är med efter uppvisning i derbyt

Veckans elva. Här har ni de elva spelare som spelade en stor roll för sina lag i veckans matcher.

Sporten har listat veckans elva bästa spelare på herrsidan.

Sporten har listat veckans elva bästa spelare på herrsidan.

Foto: Michael Nordin/Magnus Strömsten/Torbjörn Allvin

Fotboll2021-09-07 17:00

MÅLVAKT:

Ali Allo, Hultsfreds FK: HFK har fått fram flera väldigt duktiga och talangfulla målvakter den senaste tiden. I det heta derbyt presenterade sig Ali Allo. 16-åringen gjorde det riktigt bra och släppt bara en boll bakom sig i den viktiga vinsten.

BACKAR:

Gustav Stejdahl, HM IS: Vinsten mot tabelltvåan Södra Vi förde HM IS från bottenskiktet till en mittenplacering i serien. Mångsidige Gustav Stejdahl var en av många i gästernas lag som stod för en bra prestation, detta i rollen som mittback.

Eric Ottosson, Målilla GoIF: En hårdför mittback som spelar med mycket energi och med starkt klubbhjärta. Är kvick och går in i dueller med liv och lust. Bra mot Storebro.

Kalle Hjelmland, HM IS: Kombinerar fotboll och innebandy. Gjorde precis som Gustav Stejdahl en mycket bra match borta mot Södra Vi.

MITTFÄLTARE:

Vladimir Radak, Vimmerby IF: 19-åringen bjöd på fotbollsgodis, främst i den första halvlek. Ständigt utmanande vållade han Gullringens backlinje stora problem. Gjorde ett vackert mål och hade bud på flera utöver 1–0-målet. Något av ett genombrott för den tekniske mittfältaren.

Sebastian Strömbom, Hultsfreds FK: Energiknippet centralt på mittfältet är så betydelsefull för HFK. Samma visa nu, mot Lojal. Vinner massor av boll.

Johan Carlsson, Vimmerby IF: Även den så rutinerade Johan Carlsson tar plats i vår elva för sin derbyinsats. Och det på planen där han har växt upp med fotbollen, på Bruksvallen i Storebro. "JC" satte knappt en fot fel på hela matchen och gjorde också mål efter en djupledslöpning.

Daniel Skoog, Målilla GoIF: Back, mittfältare, forward...det spelar egentligen ingen roll. Skoog hanterar alla positioner utmärkt. Målillakaptenen är guld värd för sitt lag. Nu var han anfallare, men här är han mittfältare. Var framträdande när Målilla tog en pinne hemma mot Storebro.

FORWARDS:

Arvid Borell, Hägerstads IF: Den målfarlige anfallaren är guld värd för HIF. Gjorde första målet i derbyt mot Brokind och låg bakom det andra och avgörande. Tio fullträffar så här långt.

Qalid Adan Haji, Rimforsa IF: Det blev målsuccé för nyblivne 16-åringen. "Han startar sin första A-lagsmatch och gör två mål och är jätteduktig i spelet", berömmer RIF-tränaren Erik Svensson.

Daniel Malmström Arnesson, Kisa BK: Den unge anfallaren far som ett yrväder på planen. Gjorde mål när KBK kryssade mot Sturefors i söndags och var inblandad i tre av målen när Hjulsbro besegrades förra veckan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!