Halvtidsledning blev bara en poäng för Södra Vi

I halvtid hade Södra Vi skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet borta mot Djursdala i division 5 Småland nordöstra herr.

Djursdala SK spelade lika mot Södra Vi IF

Fotboll2023-05-12 21:55

Men i andra halvlek vaknade hemmalaget. Till slut blev det oavgjort i fredagens match, 2-2.

Södra Vis tränare Michael Elmér kommenterade matchen:

- Stark insats med tanke på att vi spelade cirka 1 timme med en spelare mindre.

Södra Vi tog en tidig ledning. Niklas Gunnarsson slog till, redan i 16:e minuten. I 55:e minuten nätade Joakim Hammar, och gjorde 0-2.

I den 72:a minuten reducerade Imad Khankan för Djursdala.

Och med fem minuter kvar att spela kvitterade Djursdala genom Bellal Adem Nur. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

I den 93:e minuten fick Djursdalas Christofer Borsiö rött kort, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Både Djursdala och Södra Vi har nu fyra poäng, när Djursdala spelat fyra matcher, och Södra Vi fem matcher.

Nästa motstånd för Södra Vi är Storebro. Lagen möts fredag 19 maj 19.00 på Ulfveskog.