Hägerstad vann stort mot Slätmon

I herrarnas Division sex möttes Hägerstad och Slätmon. Det blev absolut inte någon jämn kamp. Det slutade 9-1 till hemmalaget.

Match var det mellan Slätmon och Hägerstad.

Fotboll2021-08-06 21:36

Det började i den tredje minuten genom Tobias Claesson och sen bara dundrade målen in. Filip Cammerudh var näst ut och sen Claesson igen inom loppet av fyra minuter. Siffrorna växte genom Simon Sverre, Arvid Borell som noterades för tre mål och en viss Claesson.

Slätmon kunde inte göra mål förens det stod varken fyra-fem-sex eller sju-noll av de föregående aktörerna. Då kom deras mål och det enda i matchen av en viss Tedros Tesfu Gebremikael i den 74:e minuten. Härefter satte Tim Bergström 9-1 i den 90:e minuten och matchen var verkligen punkterad.

Nästa match för Hägerstad är mot Dulqad IK nästa lördag och Slätmon  på fredag mot Falerum