Hägerstad tappade ledning till oavgjort mot Vadstena

Hägerstad hade ledningen i halvtid mot Vadstena i lagens möte i division 5 Östergötland västra herr i fotboll.

Hägerstads IF spelade lika mot Vadstena GIF

Fotboll2023-06-17 18:05

Men efter paus hämtade Vadstena ikapp underläget och säkrade en poäng, 2-2 (2-1).

Hägerstad gjorde första målet. Arvid Borell slog till, redan i 17:e minuten.

Vadstena kvitterade till 1-1 i 34:e minuten, genom Mattias Karlsson.

Hägerstad tog ledningen på nytt i 38:e minuten, när Petter Gustafsson hittade rätt. Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Filip Larsson slog till och gjorde mål för Vadstena. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Hägerstad har en seger, en oavgjord och tre förluster och 8-16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vadstena har två vinster, en oavgjord och två förluster och 12-12 i målskillnad. Det här var Hägerstads andra oavgjorda match den här säsongen.

Hägerstad stannar därmed på elfte och sista plats, och Vadstena på femte plats, i tabellen.

Hägerstad tar sig an Rimforsa i nästa match borta tisdag 27 juni 19.00.