Gullringens sökande pågår: "Viktigt att det blir bra"

Gullringens GoIF har ännu inte hittat en assisterande tränare till Ola Lindblom. "Det blir förhoppningsvis klart så fort som möjligt", säger Patrik Wärnehall, ansvarig i sportgruppen.

Patrik Wärnehall (t.v.) arbetar fortsatt med att hitta en assisterande tränare till Ola Lindblom.

Patrik Wärnehall (t.v.) arbetar fortsatt med att hitta en assisterande tränare till Ola Lindblom.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-11-08 16:00

Gullringens GoIF har presenterat flera förlängningar sedan säsongen tog slut. Den senaste i ledet att förlänga var mittfältaren Sebastian Svartz, som stannar ytterligare än säsong på Gullemon. För några veckor sedan blev det dessutom klart att Karlo Goranci återvänder till klubben. 

Arbetet med att förstärka ledarsidan runt spelande tränaren Ola Lindblom pågår dock fortfarande för Gullringen. Patrik Wärnhall från sportgruppen uttalar sig såhär: 

– Det finns ingenting nytt att rapportera om där. Ingenting är klart, men vi har pratat med x antal man. 

Vad är det ni söker hos ledaren som ska tillkomma?

– En assisterande tränare som stöttar Ola. När han spelar, vilket är de flesta matcherna, är den assisterande som en matchcoach. Det blir ju en pågående kommunikation såklart, likt den Ola och jag hade förra säsongen. 

Har ni satt någon deadline för när ni vill ha det klart? 

– Det är väl det klassiska svaret... Förhoppningsvis så fort som möjligt. Det viktigaste är att det blir bra och då får det dra ut på tiden lite. Viktigast är att det blir någon som Ola är bekväm med. 

I övrigt finns det ingenting nytt att rapportera om gällande provspelare eller potentiella namn in. Gullringen drar igång träningsverksamheten i lite mindre skala ikväll (läs: onsdag) med två träningar i veckan i november och december. Först efter KM i fotboll i början av januari börjar allvaret på riktigt för gulsvart. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!