Gullringen vill studsa tillbaka direkt

På onsdag kväll tar Gullringens GOIF emot Stensjöns IF på Gullemon. ”Vi måste ta det som krävs”, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson, som vill glömma den senaste plumpmatchen.

Gullringens GOIF vill hitta tillbaka till den vinnande formen igen. Mycket talar dock för att man får klara sig utan Kevin Gaines.

Gullringens GOIF vill hitta tillbaka till den vinnande formen igen. Mycket talar dock för att man får klara sig utan Kevin Gaines.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2018-06-19 17:33

Gullringens GOIF är ett topplag i division fyra och ligger på en delad förstaplats när snart halva säsongen är spelad. Men när man mötte bottenlaget Habo IF i lördags blev det bara 2–2 och en missad chans för Gullringen att gå upp i ensam serieledning. På onsdag väntar Stensjöns IF på hemmaplan för de gulsvarta, som vill hitta tillbaks till det vinnande spåret direkt.

– Vi ska studsa tillbaka direkt och inte hamna på något skitspår och gräva ner oss. När vi förlorade mot Tranås i april kände vi vikten av att vinna nästa match och detsamma gäller här. Vi måste ta det som krävs för varandra och bara jobba vidare, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

Plumpmatchen mot Habo senast är nu ett minne blott och man hoppas att det var det enda bottennappet för den här säsongen. Till morgonens match blir det trots det inga större förändringar spelmässigt.

– Vi hade inte rätt inställning senast och kom sent in i duellerna. Då blev det svårt att jobba oss tillbaka. Vi har pratat inom laget och kommit överens om att vi inte kom upp i standard mot Habo. Men det kommer inte bli några stora ändringar nu till matchen mot Stensjön utan det blir viktigt att vi lägger fokus på vårt spel vi alltid haft och går in med rätt inställning, säger Ohlsson.

Stensjöns IF har gjort en stabil säsong så här långt och ligger på en fjärdeplats med 17 inspelade poäng. En vinst för bortalaget hade inneburit lite nerv i toppen av tabellen.

– Jag har egentligen ingen koll på Stensjön alls, som med nästan alla andra lag. Men vi ska spela vårt spel ändå, säger Ohlsson.

Gullringen får förmodligen klara sig utan Kevin Gaines till onsdagens match mot Stensjön. Han har känningar i knät och kommer inte ta några risker.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!