Surt poängtapp i premiären för Gullringen

Gullringen var på väg att få en riktig smakstart på säsongen. Då hämtade Stensjön upp och kvitterade till 2–2 i slutminuterna. ”Hade vi vunnit med 2-1 hade jag varit besviken på vår insats. Nu känns oavgjort snarare som en förlust”, sa Karlo Goranci.

Ola Lindblom gjorde två mål för Gullringen.

Ola Lindblom gjorde två mål för Gullringen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-04-18 14:52

Gullringen tog ledningen efter 17 minuter. Mittbacken Ola Lindblom höll sig framme för gulsvart. Samme man stod sedan även för 2–0 i den 39:e minuten. Den gången gjorde han mål efter hörna.

– I första halvlek gör vi det ändå helt okej. Vi utnyttjar två fasta situationer och har ett par lägen till, säger Karlo Goranci.

I andra reducerade hemmalaget till 2–1 i den 68:e minuten och såg till att det blev match igen. 

– Vi bjuder in dem i matchen väldigt oturligt. Vår back ska rensa bort en boll i straffområdet och bollen tar på hans hand. Det blir straff och de sätter den.

Gullringen såg länge ut att hålla undan, men i den 87:e minuten kvitterade hemmalaget till 2–2 och knep en poäng.

– Stensjön hade mycket boll i andra, men vi tillät dem inte att komma till några direkta lägen. Men så fick de en slumpchans på slutet och fick till ett skott som gick in.

Insatsen i andra halvlek var Goranci långt ifrån nöjd med.

– Vi får skylla oss själva. Stensjön gör det bra och springer och kämpar i varje duell. Vi tar inte det jobbet alls och det funkar ju inte, sa Goranci som inte ville framhålla någon enskild spelare.

Laget får ta sikte på revansch i hemmapremiären mot Ekhagen till helgen.

– Då vill jag se en betydligt bättre inställning. Det funkar inte att jogga omkring.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!