Han avgjorde sent för Gullringen: "Alltid härligt"

Gullringen såg ut att få bara med sig kryss borta mot Ekhagen. Men då klev Albin Gustafsson fram och avgjorde i slutminutrarna och fixade tre poäng. "Vi borde vinna med mer", säger Gullringens tränare Patrik Wärnehall efter slutsignalen.

Albin Gustafsson blev stor hjälte för sitt Gullringen borta mot Ekhagen.

Albin Gustafsson blev stor hjälte för sitt Gullringen borta mot Ekhagen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-09-17 15:23

Bortalaget Gullringen var det bollförande laget under hela matchen mot Ekhagen och man skulle ta ledningen också genom Felix Johansson som får beröm av sin tränare.

– Han gör det bra, säger Patrik Wärnehall.

Ekhagen skapade nerv på slutet när man kvitterade i den 73:e matchminuten men det var ändå Gullringen som skulle få sista ordet i söndagens möte. Albin Gustafsson blev stor matchhjälte när han satte dit slutresultatet 2-1 med bara några minuter kvar och Gullringen kunde åka hem med tre viktiga poäng.

– Det är alltid härligt att vinna och det var rättvist. Det var en ganska tempofattig och avslagen match där Ekhagen inte bjöd upp till så mycket motstånd. Vi borde vinna med mer och vi är vassare än dem under hela matchen. Men det är segern som räknas och det är väldigt skönt. 

Gullringen ligger sju poäng bakom serieledarna IK Vista med tre omgångar kvar att spela. Tabelltvåan Tranås är man nu sex bakom och än har man inte gett upp hoppet att ta någon av de placeringarna.

– När man går ut på planen vill man vinna alla matcher och det är vårat mål. Vi vill avsluta serien snyggt och vi får se hur långt det räcker. Vi får se vad Tranås och Vista gör nu också i sina avslutande matcher.

Gullringen möter Assyriska på hemmaplan i nästa omgång. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!