Promenadseger för dominant Gullringen

Toppen mot botten på Gullemon och det blev programenlig vinst för Gullringen mot Ölmstad. "Vi hade gärna vunnit med ett par bollar till för målskillnadens skull", sa Gullingens tränare Karlo Goranci efter 4–0.

Gullringsjubel efter ledningsmålet mot Ölmstad som Melker Johansson petade in efter en målvaktsretur.

Gullringsjubel efter ledningsmålet mot Ölmstad som Melker Johansson petade in efter en målvaktsretur.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-08-18 21:53

Gullringen rivstartade och gav inte gästerna en chans från början. När ledningsmålet väl föll var det däremot lite turligt. Viktor Okeji avlossade ett skott som målvakten gjorde en riktig TV-räddning på. Däremot tappade han bollen när han landade så att Melker Johansson kunde hålla sig framme påpassligt och peta in returen.

– Det var ändå välförtjänt så långt. Vi dominerade spelet stort och hade säkert ett bollinnehav på 80 mot 20 i första, sa spelande tränaren Karlo Goranci.

undefined
Viktor Okeji gjorde 2-0 för Gullringen mot Ölmstad.

Han fick sedan se Viktor Okeji göra 2–0 efter en hörna och sedan bjöd gästerna på ett självmål till 3–0 innan halvtid.

– Vi snackade i halvtid om att gasa på och gå för fler mål i och med att vi behöver förbättra målskillnaden, sa Goranci.

Han hade själv ett par bra lägen i andra halvlek liksom forwardskollegan Markus Oscarsson Johansson. Målet uteblev dock länge. Tills Felix Johansson drog till på halvvolley mot slutet och gjorde 4–0.

– Vi har stort övertag i andra också, men krånglar till det när det gäller på den sista tredjedelen. Vi får ändå vara nöjda med tre poäng och ingen i laget föll ur ramen. Det var extra kul att se Albin Gustafsson vikariera som mittback. Det gjorde han bra.

För Gullringen väntar härnäst ett derby mot Djursdala på bortaplan. Kanske ett läge att bättra på målskillnaden då.

– Det vet man aldrig. Djursdala vill säkert bjuda upp till kamp och vi tar inte ut nåt i förskott.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!