Hägerstad fortsätter leverera – fyra nya spelare klara

Att presentera fyra spelare på en gång verkar vara Hägerstads IF:s melodi. För nu gör de det igen. "Det har rullat på riktigt bra", säger Jesper Wahlström i Hägerstad.

Hägerstads IF gör en stark frimånad med flera värningar.

Hägerstads IF gör en stark frimånad med flera värningar.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-11-29 14:00

För några veckor sedan presenterade klubben fyra värvningar på ett bräde. Då handlade det om William Bäcklund, Henrik Löwenberg samt bröderna Mustafa och Elmedin Kadiric. Varför inte fortsätta på samma inslagna väg? 

För Vimmerby Tidning kan nu berätta att klubben värvar tre unga spelare i form av Jakob Engström (back, från Brokinds IF), Simon Haag (back, BK Derby) och Lukas Gårdestig (forward, Sturefors IF). Dessutom är Joakim Claesson, rutinerade mittfältaren från Rimforsa IF, klar för en återkomst till Hägerstad. 

Med andra ord full aktivitet på frimånaden för division 5-laget. 

– Det har rullat på riktigt bra. Det känns kul att få in spelare som vill vara med och träna mycket. Målet är att få upp volymen spelare på träningarna för att ta nästa steg, säger Jesper Wahlström. 

Och det här med att presentera fyra spelare på en gång verkar vara er grej?

– Ja, precis. Det ska vara rejält, säger han och skrattar, innan han ger sin bild av spelarna som är klara för klubben:

– Alla kommer bidra med mycket energi. Sen är ju Claesson såklart en ledare på planen med hans rutin, det är en tung värvning för oss. De tre yngre har också sett bra ut på träningarna. 

Har ni värvat färdigt?

– Vi är inte nöjda. Det kan tillkomma två spelare till här snart... Men sen får det nog räcka. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!