Fröjds två vackra mål gav poäng

Pang, pang. Sedan hade Alice Fröjd sett till att vända underläget till ledning. Nu räckte dock inte hennes mål till seger mot ÖIS/Vista - men väl till poäng (2-2)

Vimmerby B firar här ett av Alice Fröjds två mål i matchen.

Fotboll2019-09-08 16:50

Vimmerby B kämpar för nytt kontrakt i division tre. Mot ÖIS/Vista fick  laget sämsta tänkbara start och underläge 0-1 redan i första minuten. Efter en ganska tam inledning, höjde sig sedan VIF ordentligt.

–  Jag tycker att vi äger stora delar av matchen efter inledningen, säger tränaren Lasse Gustavsson.

Han var mycket nöjd med vad laget presterade.

Alice Fröjd gjorde två snygga mål fram till 2-1-ledning i paus. I andra kom kvitteringen. Poängen kan visa sig viktig när serien summeras om ett par veckor.

Lasse Gustavsson hyllade hela laget, men särskilt tvåmålsskytten Alice Fröjd och Johanna Hultqvist.

Karta: Vimmerby