Frödinge-Brantestad fixade kryss hemma mot Överum

Överum hade ledningen i halvtid med 2-0 borta mot Frödinge-Brantestad i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Frödinge/ Brant SK spelade lika mot Överums IK

Fotboll2022-09-25 14:01

Men i andra halvlek kom Frödinge-Brantestad mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Överum gjorde första målet. Tommy Danielsson gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Överum ökade också ledningen till 0-2 i 24:e minuten, genom Melvin Ekberg. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Eric Karlfeldt träff och reducerade åt Frödinge-Brantestad.

Carl Hemmingsson kvitterade för Frödinge-Brantestad i 78:e minuten. 2-2-målet blev matchens sista.

Frödinge-Brantestad har tre segrar och två oavgjorda på de senaste fem matcherna, medan Överum har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Frödinge-Brantestads fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Serien är nu färdigspelad. Frödinge-Brantestad slutar på sjätte plats, och Överum på andra plats. Överum är klart för kvalspel.