Förlust för HM IS borta mot Ariel

HM IS förlorade mötet med Ariel borta med 4-6 (4-4) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på lördagen.

IF Ariel vann mot HM IS

Fotboll2022-09-24 19:50

Gästerna HM IS började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Gustav Stejdahl till.

HM IS ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Gibril Bah, i 15:e minuten.

HM IS ökade ledningen till 0-3 i 17:e minuten, åter igen genom Gibril Bah.

I 25:e minuten nätade Pontus Erlandsson, och reducerade åt Ariel.

I 29:e minuten reducerade Ariels Victor Ivarsson på nytt.

HM IS ökade också ledningen till 2-4 i 38:e minuten, genom Emil Sjökvist.

Ariel reducerade till 3-4 strax före halvtidsvilan, genom Jakob Karlsson.

Ariel kvitterade till 4-4 bara två minuter senare genom Carl Hjalmarsson. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Jakob Karlsson träff ännu en gång och gav Ariel ledningen.

6-4-målet kom i 90:e minuten, när Victor Ivarsson på nytt gjorde mål. Ivarsson fullbordade därmed Ariels vändning. 6-4-målet blev matchens sista.

Ariel har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan HM IS har fem förluster.

Det här betyder att Ariel ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och HM IS på åttonde plats.

Motståndare i sista omgången för HM IS är Storebro. Lagen möts söndag 2 oktober 16.00 på Slättvallen.