FBSK segrade i tuff drabbning

I en mycket jämn och tuff match stod Frödinge-Brantestad som segrare mot Eksjö U med uddamålet.

Frödinge-Brantestad besegrade Eksjö U med 2–1.

fotboll2018-08-19 17:21

Gästande FBSK tog ledningen tidigt i matchen, men Eksjö gav inte vika. Efter hårt slit av hemmalaget kom till slut kvitteringen fram till 1–1 i slutet av första halvlek. Det såg också ut att bli oavgjort i paus, men i slutskedet tog Frödinge tillbaka sin ledning.

– Det var inte en så välspelad match. Med trots ledningen var det nästan Eksjö som hade övertaget i första, menar FBSK:s tränare Robin Blomberg.

Men till den andra halvleken var det istället gästerna som tog över totalt. Ineffektivitet framåt gjorde dock att det blev onödigt spännande framåt slutet, men FBSK kasserade ut tre viktiga poäng i toppstriden.

– Återigen en mycket bra arbetsinsats från vår sida i en på förhand knepig match, säger Blomberg.

Bäst i FBSK var Jeanette Lind, Louise Andersson och Matilda Sundberg.

Eksjö-FBSK 1–2 DIVISION 3 Mål, FBSK: Lousie Andersson, Hanna Nilsson.