Erik Stejdahl målskytt när HM IS föll

HM IS blev besegrade av Tjust på bortaplan i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll, där matchen på tisdagen slutade 4-1 (1-0).

Tjust IF FF vann mot HM IS

Fotboll2023-06-20 21:04

- Jag var tyvärr inte hemma och medverkade inte på matchen, kommenterade HM IS:s tränare Roger Olofsson.

Matchen var mållös till Tjust tog ledningen i 35:e minuten, genom Jakob Eriksson. Direkt efter pausen gjorde Oscar Eriksson mål och ökade Tjusts ledning.

I 70:e minuten nätade Erik Stejdahl, och reducerade åt HM IS. Mer än så blev det dock inte för HM IS.

Robin Lundahl ökade Tjusts ledning med knappa kvarten kvar.

Och med sju minuter kvar att spela ökade Tjust ledningen genom Oscar Eriksson. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Resultatet innebär att Tjust ligger kvar på fjärde plats och HM IS på tionde plats i tabellen.

HM IS tar sig an Södra Vi i nästa match borta måndag 26 juni 19.00.