Elvan: De var bäst i sista omgången

Den föregående helgen avslutades i stort sett alla lokala serier. Här är de spelare som vi tyckte var bäst i sista omgången.

SVIF:s Filip Frejd gjorde en bra match mot Fårbo och blev tvåmålsskytt.

SVIF:s Filip Frejd gjorde en bra match mot Fårbo och blev tvåmålsskytt.

Foto: Karl Edgren

Fotboll2019-10-02 16:24

Målvakt

Olle Löfstedt, Rimforsa IF:

RIF fick en bra avslutning på säsongen med 4-0-seger mot Hemgårdarna. Dessförinnan vann de med 7-1 mot Vadstena. Målvakten Olle Löfstedt bidrog till segrarna med att hålla tätt där bak. 

Backar:

Isak Granström, Vimmerby IF akademi:

Den talangfulla mittbacken gjorde mål i 4-0-segern mot Horn/Hycklinge. Granström nätade även mot BK Boston i omgången innan. 

Viktor Ström, Storebro IF:

SIF säkrade nytt kontrakt i division 5 genom att besegra Rödsle med 5-2. Viktor Ström, som kan spela både på mittfältet och i backlinjen, gjorde två mål. Han är även Storebros bästa målskytt den här säsongen med sina nio pytsar. 

Lucas Fridell, Djursdala SK:

DSK fick bästa möjliga avslutning när de vann mot Fågelfors med 5-0. Lucas Fridell gjorde ett av målen och fick även beröm av tränaren. 

Mittfältare 

Amel Komina, Vimmerby IF: 

Låg bakom Vimmerbys mål i 1-0-vinsten mot Smedby. Han sköt ett distansskott som tvingade målvakten att släppa en retur, och den tog lagkamraten Joakim Storm vara på. Amel var även bra i övrigt i matchen, som enligt honom själv var en av de roligaste laget har spelat i år. 

Filip Frejd, Södra Vi:

SVIF säkrade kvalplatsen till division 4, genom att vinna med 4-0 mot Fårbo. Filip Frejd gjorde två mål och stod för en fin insats. 

Martin Arvidsson, Hjorted/Totebo:

En av H/T:s bästa spelare när de besegrade BOIF. Arvidsson gjorde ett mål och fick beröm av tränaren. 5-1-segern innebär att Martin Arvidsson och hans Hjorted/Totebo får kvala till division 5.

Noel Jackeltoft, Rimforsa IF:

Tvåmålsskytt i segern mot Hemgårdarna. En bra insats. 

Henrik Johansson, Målilla GoIF:

Målilla förlorade visserligen med 4-5 mot IF Stjärnan, men Henrik Johansson stack ut med två mål. Lyckligtvis för GoIF undviker de negativt kval ändå, tack vare att även Fårbo förlorade. 

Anfallare 

Adrian Mathiasson, Södra Vi:

Gjorde ett mål och en bra prestation när SVIF säkrade andraplatsen i division 5. Adrian är SVIF:s klart bästa målskytt den här säsongen med 21 gjorda mål på 22 spelade matcher. Med de siffrorna är han även bäst av alla lokala spelare. 

Viktor Nyström, Storebro IF:

Precis som lagkamraten Viktor Ström, gjorde Nyström två mål mot Rödsle. Viktigt för SIF som till slut klarade nytt kontrakt med ganska klar marginal. Viktor Nyström gjorde totalt 6 mål på 13 matcher den här säsongen. 

Amel Komina var en av de bästa Vimmerbyspelarna i segern mot Smedby.
Amel Komina var en av de bästa Vimmerbyspelarna i segern mot Smedby.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!