Kisa var starkast i bottenmötet

Kisa BK har inte radat segrar den senaste tiden och pÄ söndagen mot Hvetlanda fick man jubla. Det blev seger med 4-1 pÄ hemmaplan. "Vi var kompakta som lag och alla jobbade framÄt, det var en bra seger", sÀger Alberis Da Silva.

Kisa BK vann bottenmötet mot Hvetlanda.

Fotboll2023-09-24 20:19

BÄde Kisa BK och Hvetlanda har haft en tuff sÀsong och det stÄr redan klart att lagen kommer Äka ur trean och spela i division 4 nÀsta sÀsong. Kisa har pratat mycket om att man vill avsluta sejouren i division 3 pÄ ett bra sÀtt efter den tunga tiden och i bottenmötet mot Hvetlanda kom tre efterlÀngtade tre poÀng efter seger med 4-1.

Kisa fick en drömstart pÄ matchen nÀr man tog ledningen redan efter elva minuter och sedan blev det islossning i den andra halvleken dÄ bollarna bara ramlade in.

– Det kĂ€nns bra och vi var kompakta som lag och alla jobbade framĂ„t. Vi har haft problem tidigare matcher att vi har slĂ€ppt till mycket bakĂ„t men mot Hvetlanda spelar vi bra defensivt. Det var en bra seger, sĂ€ger Kisa BK:s huvudtrĂ€nare Alberis Da Silva.

Erik Troqe var en av matchens bÀsta spelare för Kisa i bottenmötet med sina tvÄ mÄl.

– Han gjorde det som vi hade tĂ€nkt innan frĂ„n hans position och han gjorde det bra.

Kisas tvĂ„ andra mĂ„l gjordes av David Thollander och Vinicius Rodrigues. Vinicius var en spelare som Alberis Da Silva valde att lyfta fram efter slutsignalen.

TvÄ omgÄngar ÄterstÄr för Kisa BK i division 3 och nÀsta helg möter man HemgÄrdarna pÄ bortaplan. Sedan i sista omgÄngen vÀntar VÀsterviks FF pÄ hemmaplan.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!