Defensiv genomklappning när Hägerstad föll mot Linghem

Hägerstad hade en riktigt tung match borta mot Linghem, och förlorade med hela 0-5 (0-3) i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

Linghems SK vann mot Hägerstads IF

Fotboll2022-09-17 14:05

Linghem började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Max Axelsson Madsen till.

Linghem ökade också ledningen till 2-0 i 22:a minuten, genom Gustav Engberg.

Linghem gjorde också 3-0 strax före halvtidsvilan, genom Christoffer Sääw. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Sayed Musavi och ökade ledningen för Linghem.

Linghem gjorde också 5-0 genom Oscar Lindén i 66:e minuten. 5-0-målet blev matchens sista.

Linghem har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hägerstad har två vinster och tre förluster.

Med tre omgångar kvar är Linghem på andra plats i tabellen, och Hägerstad är på nionde plats.

I nästa omgång har Hägerstad Linköping BK Kenty hemma på Ekvallen, lördag 24 september 12.00.