BETYGEN: De var bäst i Vimmerbys storseger

Det heta fotbollsderbyt mellan Djursdala SK och Vimmerby IF slutade med storseger för serieledande VIF. Många var bra hos gästerna. Den här kvartetten tyckte vi glänste allra mest i 8–0-vinsten.

 Flera spelare i VIF var mycket bra. Den här kvartetten tyckte vi allra bäst.

Flera spelare i VIF var mycket bra. Den här kvartetten tyckte vi allra bäst.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2022-08-12 21:58

Att plocka ut de fyra bästa i ett mycket starkt VIF är inte det enklaste. Vi föll ändå för följande spelare: 

4 stjärnor: Anton Brorsson

Mittfältaren gjorde kort och gott en kanonmatch. På en målskytts manér nickade han vackert in 0–1 i inledningen. Han följde upp det med att göra ytterligare ett mål och också stå för en fin framspelning till ett annat mål. "Anton var väldigt, väldigt bra i den här matchen", tyckte tränaren Patrik Gunnarsson. Det är bara att hålla med. 

3 stjärnor: Ahmed Tarabeih

Som han sprang, som han skapade lägen och som han visade upp sin fina touch. Ahmed Tarabeih var precis som övriga framåt i VIF, ytterst svårfångad och duktig. 

2 stjärnor: Haris Dreco

Haris hade väldigt mycket boll och var involverad i spelet, främst i den första halvleken. Låg bakom flera av VIF-målen och bildade en vass mittfältstrio med Johan "JC" Carlsson (utmärkt) och nämnde Anton Brorsson. 

1 stjärna: Anton Ljungberg

I det närmaste en klockren insats av Ljungberg, som i den här matchen var högerback. Det skötte han med den äran. Var energisk på sin kant och slog bland annat ett perfekt inlägg till ledningsmålet. 

Vi valde att inte ge någon stjärna till någon hemmaspelare efter 0–8.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!