Hägerstad lyckades inte alls när man mötte Skeninge borta i division 5 Östergötland västra herr i fotboll.

Skeninge IK vann mot Hägerstads IF

Fotboll2023-05-16 20:59

Skeninge vann med 6-0 (4-0).

Skeninge startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Theo Nyberg slog till, redan i sjunde minuten.

Skeninge ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Sayed Seyar Hashimi, i 14:e minuten.

Skeninge gjorde 3-0 i 36:e minuten, ännu en gång genom Theo Nyberg.

Skeninge gjorde också 4-0 alldeles före halvtidspausen, genom Theo Nyberg som med målet fullbordade sitt hattrick. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Martin Lennartsson och ökade ledningen för Skeninge.

Skeninge gjorde också 6-0 genom Olle Torbjörnsson i 75:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 6-0.

Skeninge har en seger, en oavgjord och tre förluster och 7-7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hägerstad har en oavgjord och fyra förluster och 3-18 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Skeninge på tionde plats och Hägerstad sist, på elfte plats.

Hägerstad tar sig an Zeros i nästa match hemma torsdag 18 maj 12.00.