AVSLÖJAR: Tränarprofilen kan vara på väg tillbaka

Comeback i Gullringens GoIF? Det är inte alls omöjligt. Tränarprofilen Daniel Ohlsson var med på Gullringens träning tidigare i veckan. "Vi får se hur det blir. Just nu känner vi på varandra", säger Ohlsson.

Daniel Ohlsson gjorde flera säsonger som huvudtränare för Gullringens GoIF. Nu kan han vara på väg tillbaka till gulsvart.

Daniel Ohlsson gjorde flera säsonger som huvudtränare för Gullringens GoIF. Nu kan han vara på väg tillbaka till gulsvart.

Foto: Arkiv

Fotboll2022-02-23 15:50

Bara för några veckor sedan var det inte mycket som tydde på att den duktige tränaren skulle hoppa på tränarsysslan igen.

Till Sporten sa Ohlsson att han kände sig ganska så färdig med den biten.

Nu är läget delvis ett annat.

Så sent som i måndags kväll fanns han med när Gullringens GoIF tränade på Arena Ceos.

Hur kommer det sig?

– Vi har haft lite kontakt tidigare och nu hörde Gullringen av sig. Men just nu har jag faktiskt ingen aning hur det blir. Jag kan förstå att det kanske inte är helt lätt för Karlo (Goranci) att få ihop allt, då han både ska vara huvudtränare och spela själv.

I vilken roll är det tänkt att du ska fungera, om du hoppar på tränartåget igen?

– Jag kan tänka mig att de vill ha mig i en assisterande roll, men inget är klart eller bestämt. "Patte" (Wärnehall) och "Nicke" (Niklas Johansson) är ju redan med kring laget. Om det skulle bli något måste jag och Karlo också hitta rätt kemi.

– Jag har dessutom nyligen bytt jobb och det innefattar en del kvällar. Så det krävs en del för att kunna kombinera det med fotbollen. Men som sagt... vi får se vad som händer.

Patrik Wärnehall:

– Dannes namn dök upp när vi diskuterade tränarnamn. Om han hoppar på så tar jag ett kliv bakåt. Det finns massor för mig att göra ändå, haha. Danne ska vara med och känna på det i par veckor, så tas ett beslut efter det. Det finns ett ömsesidigt intresse.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!