Avslöjar: Mojeb nära ny klubb

Vimmerby IF? Nej. BK Boston? Troligtvis inte. Istället är Mojeb Abdul Majed nära en övergång till division två-laget Räppe GoIF.

Förre VIF-spelaren Mojeb Abdul Majed är på väg bort från den lokala fotbollen.

Förre VIF-spelaren Mojeb Abdul Majed är på väg bort från den lokala fotbollen.

Foto: Roelof Stroetinga

Fotboll2019-03-21 18:45

Förra säsongen etablerade sig 19-årige Mojeb Abdul Majed i VIF:s A-lag. Med sin orädda och irrationella spelstil imponerade han som ytterback.

Men på grund av en flytt till Växjö lyckades inte Vimmerby behålla ”MOJ”. Istället skrev han på för Boston i division sex.

Nu talar det mesta för att Boston blir snuvade på den drömvärvningen. Mojeb är nämligen högaktuell för Räppe GoIF i division två.

– Jag har tränat med Räppe ett tag och väntar på ett kontraktsförslag. Det känns bra. Jag hoppas och tror att det kommer lösa sig. För min egen skull är division två det bästa alternativet.

Därmed blir det inga matcher i Boston?

– Nej, jag tror inte det. Om jag går till Räppe får jag inte ha dubbellicens. Det är i alla fall så jag förstått det.

Även Vimmerby IF har varit i kontakt med Mojeb Abdul Majed den senaste tiden.

Enligt våra uppgifter träffade han tränaren Dragan Zivic så sent som förra helgen och diskuterade en eventuell återkomst.

– Det stämmer att jag har kollat läget med Vimmerby. Men jag kom fram till att det hade varit svårt att konkurrera på allvar eftersom jag kommer bo och studera i Växjö hela våren och hösten, säger ”MOJ”.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!