Även Rimforsas damlag poänglöst

Under söndagen mötte Rimforsas damer Linköpingslaget Tinnis. Detta i damernas divison två och matchen slutade med seger till gästerna.

Linköpingsderby även för Rimforsa Dam

Fotboll2021-08-08 20:45

Rimforsas herrar förlorade sin seriematch under söndagen och det gjorde även damerna på Rimforsas hemmaplan. Efter nästan kvarten spelad tog Sophia Eriksson för Tinnis ledningen. Några minuter senare gjorde Smilla Rosenborg mål efter framspel av Lovisa Byman.

Smilla Rosenborg ville inte vara nöja sig med att vara enmålsskytt utan hon gjorde ett mål till i den 58:e minuten. Ställningen 0-3 till hemmalaget Rimforsa. I den 69:e minuten gjorde Rimforsa ändå ett mål och matchen slutade 1-3 till RIF.

Nästa match för Rimforsa i serien är mot Lindö FF nästa söndag. Tinnis möter härnäst Bankeryds SK den 15:e augusti.