Två mål av Asllani – Real Madrid till slutspel

Kosovare Asllani är tillbaka på allvar efter knäskadan. Den svenska landslagsstjärnan gjorde två mål när hennes Real Madrid besegrade isländska Breidablik med 3–0.

Kosovare Asllani gjorde två mål och var med och tog Real Madrid vidare från gruppspelet i Champions League.

Fotboll2021-12-09 11:00

I snöyran på Island kunde Asllani göra 1–0 den tionde minuten. Hon gjorde även det andra målet under första halvlek då hon satte en straff i den 40:e minuten.

– Jag är stolt över lagets insats. Jag har aldrig spelat med så kalla och galna förutsättningar tidigare, skriver Asllani på Instragram om matchen som spelades på mer snö än konstgräs.

Asllani har nyligen kommit tillbaka efter sin knäskada som hon fick i slutet av september. Hon byttes ut i den 71:a minuten. I den näst sista matchen i grundserien säkrade Real Madrid andraplatsen i grupp B och därmed en plats i slutspelet.