Målvakt:

Thérese Bogren, Rosenfors:

De senaste två matcherna har Rosenfors bara släppt in ett mål. Lägg också till att Bogren hållit två nollor de senaste fyra matcherna. Det gör att hon förtjänar en plats i vår elva.

Artikelbild

| Julia Ingemarsson toppar skytteligan.

Backar:

Tilda Johansson, Frödinge/Brantestad B:

Tilda Johansson har gjort starka insatser för FBSK i division 4. I 5–1-segern mot Gullringen var Johansson matchens gigant, och släppte knappt något förbi sig på sin högerbacksposition.

Greta Koponen, Vimmerby:

Artikelbild

| Sofia Ejlertsson är traktens bästa målgörare så här långt.

VIF har en tung period bakom sig. Greta Koponen har med sitt distinkta försvarsspel hjälpt till att hålla siffrorna nere. Var klart bäst senast mot Husqvarna, och gjorde lagets enda mål i 3–1-förlusten mot Jitex dessförinnan.

Denise Stolpe, Gullringen:

Artikelbild

| Mia Anspach har stått för en stor del av VIF:s mål.

Trots varierande resultat är Stolpe någon som ständigt levererar för Gullringen. Hög spelförståelse, brytsäker och jobbar alltid hårt. Dessutom målskytt senast i förlusten mot FBSK.

Mittfält:

Mia Anspach, Vimmerby:

Den rivige mittfältaren gillar att utgå från kanten. Av Vimmerbys fem mål, på lika många matcher, har Anspach bidragit med tre stycken själv. Hon har fyllt lite av tomrummet som Nathalie Johansson lämnat efter sig.

Emma Wessman, Frödinge/Brantestad:

Efter åtta raka förluster har FBSK tagit fyra poäng på två matcher. Senast kom den efterlängtade vinsten. Då var Wessman bäst på planen och bidrog även med ett mål.

Caroline Phalén, Hultsfred:

Veteranan som gjorde comeback i våras. Oerhört betydelsefull för ett HFK med många unga. Har dessutom bidragit med fyra mål på de senaste två matcherna.

Lovisa Nilsson, HMIS:

Laget har det tufft och ligger näst sist. Mot Krokstorp fick HMIS åtminstone med sig en poäng. Mittfältaren Lovisa Nilsson slet på matchen igenom, och var bäst i HMIS.

Anfall:

Stina Kägo Bragsjö, Vimmerby:

Den talangfulle anfallaren är snabb och kan ställa till oreda för många försvar. Har fått speltid i A-laget och gjort mål där. Med VIF B stod hon för fyra mål i 5–5-matchen mot Forserum.

Sofia Ejlertsson, Rimforsa:

Behöver ingen större motivering. 14 mål på fyra matcher talar sitt tydliga språk. Toppar den interna skytteligan i överlägsen stil. 16-årige forwarden har en ljus framtid till mötes.

Julia Ingemarsson, Hultsfred:

Anfallare med näsa för mål. Viktig för HFK som tampas i toppen av "fyran". Gjorde hattrick i derbyt mot FBSK, och leder skytteligan tillsammans med anfallskollegan Laura Solterbeck.