De har varit bäst under fotbollsveckan

De här spelarna har utmärkt sig under de lokala fotbollsmatcherna som spelats den här veckan och tar en plats i vår elva.

Joel Svensson, IFK Tuna.

Joel Svensson, IFK Tuna.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-06-26 09:00

Målvakt:

Elias Johansson, IF Hebe. Johansson räddade bland annat en straff i förlusten mot Överum och var Hebes bästa spelare överlag.

Backar:

Joel Svensson, IFK Tuna. Orädd ytterback som ger allt både i defensiven och i offensiven. Storspelade när hans Tuna vann mot Myresjö/Vetlanda.

Anton Kahrle, Hägerstads IF. Mittbacken gjorde en bra match i 4–1-segern mot Kimstad på en svårspelad plan.

Alexander Svartz, Gullringen. Har gjort ett mål per säsong de senaste tre åren. Mot Västerviks FF kom årets fullträff för lagkaptenen som sällan gör en dålig match.

Robin Gunnarsson, Hultsfreds FK. Gjorde en bra match mot IFK Oskarshamn. Ung spelare som har gjort två mål den här säsongen.

Mittfältare:

Niklas Gunnarsson, Vimmerby IF. Mittfältaren gjorde en av sina bästa matcher för VIF i 3–0-förlusten mot Smedby i helgen. Vann mycket närkamper och var en ständig trygghet för sitt lag.

Jacob Arvidsson, VSGF/JAIK. Gjorde två mål och var även lagets bästa spelare när VSGF/JAIK tappade en 3-1-ledning till förlust med 4-3.

Arbnor J. Mataj, BK Boston. Var en av Bostons bästa spelare i 3-1-vinsten mot FBSK och stod även för ett riktigt läckert mål.

Anfallare:

Fredric Carlsson, Södra Vi IF. Nätade två gånger om i SVIF:s överkörning av Fårbo och är nu uppe på åtta mål den här säsongen.

Anton Carlsson, IFK Tuna. Var Tunas bästa spelare mot Myresjö/Vetlanda, avgjorde matchen med sina två mål och var ständigt ett hot mot motståndarnas backlinje.

Anton Brorsson, Södra Vi IF. Gjorde enligt SVIF-tränaren sin bästa match för säsongen i segermatchen mot Fårbo. Stod även för två mål.

Niklas Gunnarsson, Vimmerby IF.
Niklas Gunnarsson, Vimmerby IF.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!