Vi har tidigare skrivit om hur KBK lyckats "värva" Bojan Djordjic i en match genom en välgörenhetsauktion på internet. Tanken var att den förre fotbollsstjärnan och den numera uppskattade expertkommentatorn skulle ha gästspelat för Kisa BK i en match mot Tallboda i våras. Det gick inte. Nytt datum blev istället 17 augusti, då KBK tar emot Malmen.

– Bojan hade gett klartecken, men han kommer inte.

Varför?

– Han har fått ont i ett knä, säger Robert Wass, som är en av de drivande bakom Kisa BK:s familjedag – där matchen mot Malmen och Djordjics medverkan var en höjdpunkt.

Nu spelas matchen utan fotbollsprofilen.

– Klart att det är tråkigt. Eftersom han inte kunde spela var vår förhoppning att Bojan ändå skulle komma hit och finnas med den här dagen, fortsätter Wass och tillägger:

– Nu blir det inte så, men vi kommer köra familjedagen ändå. Det är för sent att byta datum då vi har en massa aktiviteter inplanerade med hinderbanor, hoppborgar med mera.

Kommer inte Bojan Djordjic alls nu då?

– Jo, vi har fått ett nytt datum när han ska komma hit. Han ska komma till matchen mot Björsäter den 31 augusti. Det ser vi fram emot, men det är inte tänkt att vi ska göra något speciellt jippo av det.

Så här säger Carl Lindberg på Viasat:

– Bojan kan inte spela fotboll nu, han har för ont i ett knä. Dessutom kommer han troligtvis att kommentera en match i Manchester den dagen. Men han kommer närvara i Kisa vid ett senare tillfälle. Datum är inte helt spikat än, men troligen den 31 augusti.