Då kommer stjärnan till Kisa

Förre fotbollsstjärnan Bojan Djordjic skulle ha spelat match med Kisa BK vid två tidigare tillfällen under året. Då har det inte blivit något. Nu ska han troligen vara med runt laget när KBK tar emot Björsäter i helgen.

Nu är det dags. Bojan Djordjic ska komma till Kisa, då KBK möter Björsäter.

Nu är det dags. Bojan Djordjic ska komma till Kisa, då KBK möter Björsäter.

Foto: Mikael Strand

Fotboll2019-08-27 14:15

En knäskada har satt stopp för fotbollslir för den nuvarande tv-profilen och den förra Manchester United-spelaren. Tanken var att han skulle ha kommit till Kisa och medverkat på familjedagen som arrangerades för ett tag sedan. Då fick Djordjic förhinder. Men nu verkar det alltså vara dags.

– Jag har fått klartecken att Bojan kommer nu i helgen. Vi har inte bestämt exakt vad han kommer att göra i samband med den här dagen, men vi har bland annat pratat om en föreläsning och han kommer nog att vara med runt laget på matchen, säger Robert Wass i KBK.

Han är såklart glad för att den förre fotbollsstjärnan kommer till Kisa och Bojan Djordjic lär dra en hel del extra publik till Kisa IP.

Att den uppskattade expertkommentatorn har koppling till klubben beror på att KBK lyckades "värva" honom genom en välgörenhetsauktion på internet.

Matchen mot Björsäter är viktig för Kisa, som har inlett höstsäsongen på ett bra sätt. Björsäter ligger på negativ kvalplats och är tre poäng bakom KBK.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om