2018 testade Borell lyckan i division tre med Grebo. Nu är den löpstarke anfallaren tillbaka i RIF – och han visade klass direkt i seriepremiären mot Ljungsbro.

– Det var skönt att göra två mål. Som anfallare vill man alltid leverera. Men eftersom vi förlorade (3–2) spelade det egentligen ingen roll.

Vad det en onödig förlust?

– Ja, jag tycker det. Vi var slarviga på offensiv planhalva och åkte på några jobbiga omställningar. Det blev avgörande. Ljungsbro är ett lag som vi ska slå.

– Det har varit ett syndrom de senaste åren. Vi har spelat sämre mot sämre motstånd. Jag vet inte vad det beror på. Vi kanske får för mycket tid på oss.

Liverapportering

Idag är det hemmamatch mot Boxholms IF. En förväntad toppkonkurrent som har fått tillbaka anfallaren Alexander Fridlund (knäskadad i höstas).

– Vi brukar göra bra matcher mot Boxholm. Jag hoppas att det blir så den här gången också. Det lär bli en fysisk match. Vi tränade på Åsundavallen i onsdags och den var lite gropig, om man säger så...

Även om det bara är omgång två tycker Arvid Borell att det är en mycket viktig match.

– Vi vill studsa tillbaka direkt och visa att vi är bättre än 2–3 mot Ljungsbro. Det vore skönt att ha med sig en trepoängare inför nästa helg, när vi har en svår bortamatch mot Boren.

Rimforsa väntas ställa upp med ungefär samma lag som i premiären.

* Följ matchen direkt på vimmerbytidning.se. Det är avspark 17:00