MÄlilla vann: "Det hÀr var nog viktigt"

Gratismatch och mycket publik. DÄ tog MÄlilla en skön seger i toppmötet med MÄnsarps IF. "Vi kÀnns starkare och Àr lite bÀttre trÀnade", sÀger trÀnaren Ove Nilsson efter 5-2-segern.

MĂ„lilla Bandy vann mot MĂ„nsarps IF med 5-2.

MĂ„lilla Bandy vann mot MĂ„nsarps IF med 5-2.

Foto: Jonatan HÀggström Wedding

Bandy2020-02-07 23:32

MÄnsarp hade dock övertaget inledningsvis. De gjorde första mÄlet och ledde sedan med 2-1 i paus.

– I första halvlek Ă€r det jĂ€mnt, med mĂ„lchanser Ă„t bĂ„da hĂ„llen. Vi lĂ„g under, men kĂ€nde Ă€ndĂ„ att det inte var nĂ„gon fara pĂ„ taket. Vi var det bĂ€ttre laget idag, tycker MĂ„lillas trĂ€nare Ove Nilsson. 

Mycket riktigt vĂ€nde hemmalaget i andra halvlek. Det blixtrade till, som det kan göra i bandy, och plötsligt stod det 4-2. Erik Karlsson avgjorde sedan definitivt till 5-2 pĂ„ slutet. 

– MĂ„nsarp har ett Ă„lderstiget lag. De har redan gjort sitt bĂ€sta medan vi har spelare pĂ„ vĂ€g uppĂ„t, sĂ€ger trĂ€naren. 

Ja, MĂ„lilla har en medelĂ„lder pĂ„ 19.18 Ă„r medan MĂ„nsarps Ă€r 34.53 Ă„r. Efter denna seger leder MĂ„lilla tabellen, men de har spelat betydligt fler matcher Ă€n lagen bakom i tabellen. 

– Det hĂ€r var nog viktigt om vi ska vara med i topp tre, vilket Ă€r lite av en mĂ„lsĂ€ttning. Vi försöker hela tiden utvecklas.

Det var gratis intrĂ€de pĂ„ Venhagsvallen och dĂ„ var det lite extra mycket publik. 

– Jag tror det var upp emot 200. Det var faktiskt bra tryck pĂ„ lĂ€ktaren, sĂ„ det hjĂ€lpte oss sĂ€kert lite pĂ„ isen. Sedan var de lite smĂ„fula sĂ„ det blev en del tjafs. Det Ă€r alltid roligt med matcher som hettar till, sĂ€ger Ove Nilsson. 

FyramĂ„lsskytten Erik Karlsson, samt Daniel Skog och Oskar Nilsson var bĂ€st i MĂ„lilla. 

PoĂ€ngen: Erik Karlsson 4+0, Oskar Nilsson 1+0, Daniel Skog 0+1, Marcus Skoog 0+1, Leo Stolt 0+1, Knut Gunnarsson 0+1. 

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!