Så gick det för division 6-lagen

Det blev en hel del mål i de lokala division 6-serierna denna helg. Här är en sammanfattning av de lokala lagens matcher i "sexan".

Sport2019-09-15 20:04

Chile Unido IF-Slätmon 9-1

Slätmon inkasserade säsongens 16:e raka förlust borta mot Chile Unido som vann med övertygande 9-1.

Ekenässjöns IF-VSGF/JAIK 2-4

Virserum/Järnforsen på nionde plats i tabellen tog en imponerande trepoängare mot sjundeplacerade Ekenässjön. Målen i VSGF/JAIK gjordes av Mohammed Oudah Kadhim, Rutgerus Anton Van Manen, Abdullah Al Hariri och Jacob Arvidsson.

Hebe-Hjorted/Totebo 0-6

Hjorted/Totebo var helt överlägsna ifrån första minut till den sista. 6–0 (4–0) mot IF Hebe speglade matchen väl.

– Ja, det var full kontroll hela vägen. Vi har haft lätt för dem tidigare och hade det nu också, sa en förkyld Robert Hagelin, som gav över starthandskarna till Viktor Nilsson.

Framåt gick det lekande lätt och hela fem spelare: Tom Nilsson, Nicklas Helgesson, Robin Nilsson, Linus Åberg (första seniormålet) och Oliver Johansson hamnade i målprotokollet. Den sistnämnde två gånger.

FBSK-BOIF 2-2

Det må ha blivit lika, men BOIF var närmare segern, enligt lagets tränare Armin Beganovic.

– Utan att överdriva tror jag det var 20–2 i målchanser till oss. Vi skulle ha dödat matchen efter 30 minuter och får skylla oss själva.

Målen, Frödinge: Filip Nilsson och Magnus Stjärnström.

Målen, BOIF: Hassan Aydarus Abdi och Hampus Jakobsson.

Bjärka Säby-Hägerstad 3-5

Hägerstad, som är seriens absolut bästa lag offensivt med 60 mål gjorda (Västerlösa är näst bäst på 51), tog ännu en målrik seger.