Listan: Veckans bästa idrottare

En ny idrottsvecka har gått och det innebär att vi kan summera vilka av våra lokala idrottare som har gjort fina prestationer.

Jonny Sandberg gjorde 984 poäng i helgens match.

Jonny Sandberg gjorde 984 poäng i helgens match.

Foto: Arkiv

Sport2020-01-27 12:14

Jonny Sandberg, Vimmerby BK:

När Vimmerby vann med 13-7 hemma mot Matteus-Pojkarna var Sandberg riktigt framgångsrik. Han gjorde 984 poäng och stack därmed ut ganska rejält bland VBK-spelarna. 

– Han var fantastisk idag, sa lagkamraten Tobias Asklöf om Jonny Sandbergs insats. 

Erik Karlsson, Målilla Bandy: 

Målilla defilerade Skirö B i fredags och vann till slut med 11-1. Fem av målen gjordes av Erik Karlsson, som har stått för en bra säsong och bidragit mycket till laget. 

Även Eric Ottosson, Leo Stolt och Melvin Kling spelade bra mot Skirö och fick beröm. 

Andreas Lundgren, Virserums SGF: 

VSGF hade en bortaturné i helgen, då de mötte både Munkedal och Strömstad. Det slutade med en seger och en förlust. Andreas Lundgren blev tvåmålsskytt i båda matcherna och gjorde dessutom en del assist. Helgens fyra mål var Andreas första i Alltrean. 

Emil Sjökvist, HM IS:

Hjältevad/Mariannelund har haft en liten svacka, med flera poängtapp, men nu ser de ut att ha höjt sig igen. I helgen fick Bodafors se sig besegrat med 13-7 när HM IS kom på besök. Emil Sjökvist gjorde fyra av målen, plus en assist. 
 

Lukas Swenson, Rimforsa IF:

RIF vann med 9-3 i toppmatchen mot KFUM Norrköping. Detta efter en imponerande insats av hela laget. Många var delaktiga och poängen spreds ut ganska bra. Lukas Swenson var dock inblandad i majoriteten av målen. Han stod för två mål och tre assist. 

Emil Sjökvist (till höger) gjorde en bra match mot Bodafors.
Emil Sjökvist (till höger) gjorde en bra match mot Bodafors.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om