Här är den heta och kalla-listan

Här är veckans lista över de hetaste och kallaste händelserna.

I helgen är det dags för ny kvaldramatik.

I helgen är det dags för ny kvaldramatik.

Foto: Torbjörn Allvin

Sport2019-10-10 20:05

Glödhett

Kvalspelet

Det kittlar alltid lite extra, eller mer än så förresten, när det vankas kval. Jag var i Oskarshamn i söndags och fick då bevittna en minst sagt händelserik kvalmatch, den mellan IFK Oskarshamn och Södra Vi IF. Den slutade 3-3. Det kunde ha varit det dubbla. Minst. I helgen är det dags för nya kvalfighter för våra lokala lag som är inblandade. Härligt. 

Hett

Premiärvinsterna

Rimforsa IF gjorde som väntat, vann stort. De mer eller mindre krossade stackars LiU i innebandypremiären i division två. RIF vann med hela 9-0 och det var många poänggörare i de svartvita. Vimmerby IBK stod också för en mycket bra insats, då de besegrade ett bra Gränna med klara siffror. Starkt. 

Varmt

Stjärnan kör vidare

Dackarna ser ut att få ett starkt lag även nästa säsong. Patryk Dudek är redan klar, liksom de svenska toppförarna Oliver Berntzon och Jacob Thorssell. I veckan bestämde sig även lagets största stjärna, Maciej Janowski,  för att köra vidare i Målillalaget. Det betyder mycket. 

Ljummet

Biljettjagande

Om ett par veckor ska vi till Malmö. Tanken var att vi skulle se stormatchen mellan MFF och AIK i den allsvenska slutstriden. Men tror ni det finns biljetter? Nä. Jagandet fortsätter frenetiskt, men det ser mörkt ut. 

Kallt

Alla insläppta mål

De flesta hade förväntat sig en tuff och jämn batalj mellan Vimmerby och Kallinge i onsdags. Så blev det inte alls. KRIF var i princip bättre på alla punkter. Mest oroväckande var hemmalagets till synes ostrukturerade och virriga försvarsspel. Sju mål bakåt var ingen höjdare. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!