Vad ska sportprofilerna göra under sommaren?

Vår tidning pratade med några lokala sportprofiler. Vi ställde följande två frågor till dem: 1) Vad ska du göra på semestern?, 2) Hur ser din sportsommar ut?

Dennis Rotebäck kommer tävla i Östersund och Uppsala på sin semester.

Dennis Rotebäck kommer tävla i Östersund och Uppsala på sin semester.

Foto: Magnus Strömsten

Sport2023-07-21 16:00

Melker Johansson, Gullringens GOIF

1) Jag har redan hunnit med att titta på Coldplay nu i sommar. Sen kommer det bli en utflykt till Öland. Sedan har jag inte så mycket planerat förutom att jag minsann ska njuta av tillvaron ute i Gullringen.

2) Jag sitter och väntar på att premier league ska börja och såklart tänker jag följa mitt favoritlag, Manchester United. Det kommer bli en del lokalfotboll också, tjejen spelar i Vimmerbys damlag så det blir att följa dem.

Theo Eklund, IFK Tuna

1) Jag är just nu på väg till min farbrors ställe ute i Stockholms skärgård där jag ska tillbringa min tid med en kompis. Jag passar även på att besöka min kompis släktingar när vi ändå är i närheten. 

2) det blir att bevaka de engelska klubbarnas försäsong, och övergångsfönstret. Förutom det så kommer jag självfallit kolla en hel del damfotboll nu när VM drar igång.

Rickard Thuresson, Vimmerby IF

1) Vi i familjen siktar på att besöka Öland och Västervik så barnen kan få springa av sig i vattnet. Vi brukar även planera in en Lisebergs resa varje år, det har blivit lite av en tradition. Jag och hela familjen tycker det är trevligt med dagliga utflykter.

2) Det kommer bli en hel del fotbollsallsvenskan på tv:n. Vi får se om jag åker på någon mer match, senaste gången så slutade det med att vi i familjen fick bengaler kastade på oss när vi satt på familjeläktaren och tittade på Djurgården mot AIK.

Dennis Rotebäck, Vimmerby MS

1) Vecka 32 kommer jag åka upp till Östersund för att delta i SM för enduro. Vecka 34 kommer se likadan ut men det blir istället att tävla i Uppsala. Förhoppningsvis kommer jag ha tid till att njuta av den svenska sommaren vid någon sjö och festa lite på helgerna med vänner.

2) Det blir att åka ut till Tunhamra för att kolla på mina vänner när de spelar. Sen lär det bli några Djursdala matcher så man kan passa på att ta en öl på musteriet innan.

Isac Green, Storebro IF

1) Jag har redan varit i Göteborg och tittat på Coldplay. Lite beroende på hur mitt schema ser ut så kanske jag hinner med någon mera föreställning innan plugget drar igång.

2) Det hade varit roligt att hinna med lite lokala fotbollsmatcher innan skolan drar igång. Sen kommer jag självklart kolla på när Sveriges damer spelar. Jag och kollegerna på jobbet har en intern tävling om vem som kan sätta flest resultat i gruppspelet. 

Rickard Thuresson kommer planera in en utflykt till Liseberg med hela familjen.
Rickard Thuresson kommer planera in en utflykt till Liseberg med hela familjen.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!