Vad ska sportprofilerna göra under sommaren?

Vår tidning pratade med några lokala sportprofiler. Vi ställde följande två frågor till dem: 1) Vad ska du göra på semestern?, 2) Hur ser din sportsommar ut?

Bröllop, tennis och kanske en weekend i Stockholm är vad som gäller för Anton Carlsson.

Bröllop, tennis och kanske en weekend i Stockholm är vad som gäller för Anton Carlsson.

Foto: Jacob Meijer/Meijermedia

Sport2023-07-05 14:00

Anton Carlsson, Vimmerby Hockey:

1) Under min sommar så kommer jag besöka Dalarna för ett bröllop, det är en lagkamrat som ska gifta sig. Sen hoppas jag även på en resa till Stockholm, spendera en weekend där med vänner vore kul.

2) Förutom att jag själv tänker slipa på mina tenniskunskaper ute på banan så kommer jag titta ganska mycket på Wimbledon nu i sommar. Sen lär jag checka in lite lokalfotboll med en god kopp kaffe i handen.

Nathalie Johansson, Vimmerby IF: 

1) Det kommer bli ett besök i huvudstaden med mina två lagkamrater, Frida Pöder och Stina Kägu Bragsjö. Vi har inte något planerat för resan, vi vill inte ha något schema att behöva gå efter.

2) Damernas mästerskap kommer jag följa. Sen vill jag titta på Allsvenskan igen när den drar igång.

Petter Gustafsson, Gullringens GoIF:

1) Jag satsar på att spela mycket golf under semestern, om knät tillåter. Det hade alltid varit roligt att åka i Småland och testa nya golfbanor. Jag har inga större planer på att resa någonstans, men förhoppningsvis så blir det någon spontanresa.

2) Lite golf lär jag kolla på, sen blir det att parkera sig framför tv:n när dam-VM startar. Jag är fortfarande skadad så jag kommer sitta bredvid och kolla på mitt lag när de spelar i Hornpokalen.

Joakim Storm, Vimmerby IF:

1) Det blir att åka ner till Göteborg för en konsert, jag och några vänner ska dit för att kolla på Coldplay. Rehab lär det också bli. Jag vill gärna bli av med min skada så jag planerar på att lägga mycket fokus på det. Förutom konserten så kommer jag ta det väldigt lugnt på min semester, kanske lite bad och solande med mina vänner.

2) Vimmerby kommer ha med ett lag i Gothia Cup så det hade varit väldigt kul att åka ner till Göteborg och stötta grabbarna, men jag får se hur det blir. Annars lär jag kolla lite på Storebros matcher, jag har några vänner i laget, så det är ju alltid kul att stötta dem.

Louise Andersson, Frödinge/Brantestad SK: 

1) Jag har verkligen inget planerat, men såklart tänker jag spendera min semester med min kära pojkvän och vänner. Det kanske blir en utflykt till Stockholm om jag får chansen, jag och en kompis har snackat om det men inget planerat i nuläget.

2) Jag kanske kommer titta på lite dam-VM, jag är inget jättestort fan av att sitta framför tv:n, så jag kommer nog fara runt och kolla på några lag i kommunen.

Hur kommer Louise Anderssons (mitten) sommar se ut? "Umgås med vänner och pojkvän".
Hur kommer Louise Anderssons (mitten) sommar se ut? "Umgås med vänner och pojkvän".
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!