DSK värt poäng trots 5-2 i baken

Djursdala SK skapade dussintalet heta chanser, men fick ändå se sig besegrat med 5-2 hemma mot Timmernabben på fredagskvällen.

Daniel Gustafsson gjorde ett av målen när Djursdala föll med 5-2 mot Timmernabben hemma.

Fotboll2019-08-23 20:48

Timmernabben kom med fem raka segrar i ryggen och fick med sig en sjätte från Dalavallen även om det satt hårdare åt än vad resultatet antyder. Gästerna tog ledningen innan Ricky Gustafsson kvitterade till 1-1 för DSK. Minuterna före halvtid kom 2-1 för Timmernabben och andra halvlek hann knappt dra igång innan 3-1 var ett faktum efter ett missförstånd i hemmalagets försvar.

4-1 kom också innan Daniel Gustafsson reducerade till 4-2. DSK hade chans att komma ikapp, men brände en straff och istället kom 5-2 på slutet.

– Laget stod för en otrolig kämpainsats och skapade mer än tio riktigt heta chanser. Bra spel av deras målvakt samtidigt som vårt försvarsspel inte stämde idag gjorde att vi förlorade, sa DSK-tränaren Torbjörn Allvin.