RIF:s drömstart räckte inte mot Derby

Rimforsa IF:s F12-lag fick en drömstart mot BK Derby på fredagen. Men efter RIF:s ledningsmål rann det iväg och Derby fick jubla sju gånger i rad.

RIF tog ledningen men klarade inte av att stå emot mot Derby.

Fotboll2019-07-26 13:34

RIF kom till matchen mot Derby med två föluster i ryggen efter torsdagen. När domaren blåste för avspark mellan RIF och Derby på fredagen var det RIF som tog tag i matchen och fick in ett ledningsmål efter tio minuter. Det stod sig dock inte så länge utan Derby hann både kvittera, ta ledningen och uttöka sin ledning innan pausvilan. I andra halvlek rann det iväg och matchen slutade 7–1 till Derby.

– Det var jämnt första 15 minuterna. Det var jätteroligt för oss då. Men sen orkade vi inte hålla emot tyvärr när vi tappar passningarna och lite fokus. Vi kämpar ändå in i det sista, säger RIF-tränaren Greger Hultman.

Fanny Archibald gjorde RIF:s mål.