Vilket målkalas VIF bjöd på

Två mål vardera av Mohammed Jafr och Rickard Thuresson. Ett av Simon Sandholm. Vimmerbys anfallsspel imponerade stort mot Tranås. "Det kändes bra", säger Thuresson.

Här är Vimmerbys målskyttar i matchen: Simon Sandholm, Mohammed Jafr och Rickard Thuresson.

Fotboll2019-04-18 22:23

Han var en av matchens allra bästa spelare och var precis som sina anfallskollegor i den här matchen rejält på hugget och spelsugen. Tranås hade stora problem med hemmalagets offensiv. Thuresson/Jafr och Joakim Storm hotade ständigt i djupled. Samma sak när Simon Sandholm kom in i den andra halvleken.

– Tranås var lite övermodiga, samtidigt som vi gjorde det bra, säger Rickard Thuresson.

"Thure" gjorde 1–0 redan i den tredje minuten och satte även viktiga 4–1 efter en knapp timmes spel. Mohammed Jafr gjorde också två mål, 2–0 i den åttonde minuten och 3–0 i den 26:e.

– Här hemma är vi starka. Här ska vi ta poängen, fortsätter Thuresson, som precis som Jafr hyllades av tränaren Dragan Zivic efteråt.

Inbytte Simon Sandholm avslutade målskyttet med sitt 5–1-mål.

– Vi var aggressiva från start och satte presspelet direkt. Det var bra, säger Sandholm.