Så nära seger i kvalpremiären

En bild säger mer än tusen ord sägs det. Det räcker med att titta på den här bilden för att förstå hur Rasmus Bexell och Kevin Gaines känner sig efter 0–0 mot Hjulsbro.

Gullringens Rasmus Bexell och Kevin Gaines deppar efter 0-0 i kvalmatchen mot Hjulsbro.

Fotboll2018-10-13 17:32

Kvalpremiären mellan Gullringens GoIF och Hjulsbro IK blev en chansfattig historia - i 85 minuter. Sedan radade hemmalaget upp möjligheter att spräcka nollan. Kevin Gaines hade den bästa, men där HIK-målvakten gjorde en superräddning. På den efterföljande hörnan räddade en Hjulsbroförsvarare på mållinjen när Alexander Svartz räddade. Kort efteråt hade både Albin Gustafsson och Kevin Gaines varsin bra chans.

Men, 0–0.

– Klart att man är besviken. Jag vill alltid vinna, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson efteråt.

Han var inte helt nöjd med sitt lags agerande första 30-35 minuterna i den första halvleken, då Hjulsbro var det något vassare laget. Inte minst i matchens inledning.

– Jag tycker att dom fick styra lite för mycket, men det blev bättre i andra.

Hjulsbro var snabba i sitt omställningsspel, utan att för den skull skapa särskilt mycket – vilket inte heller Gullringen gjorde. Om man nu bortser från de avslutande minuterna. Gulsvart var klart närmast att vinna den här kvalmatchen.

– Tråkigt att vi inte kan avgöra, men det går inte att hänga läpp för det här. Vi gör en stabil match och har fortfarande allt i egna händer, säger tränare Ohlsson.

Lindö FF vann den andra matchen i kvalgruppen med 2–1 mot Myresjö. För Gullringens del väntar just Myresjö borta i nästa omgång.