Tränaren: "Vi började larva oss"

Lojal slipper kvalspel. Det står klart efter söndagens målfest på Stångåvallen i Horn.

Fotboll2018-10-07 19:45

Lojal, som behövde tre poäng för att definitivt säkra nytt kontrakt, gick fram till 4–0 i den första halvleken.

– Med tanke på alla frilägen kunde det ha stått 8–0. Sedan började vi larva oss lite. Slå tunnlar och så. Då gjorde Horn tre raka mål i den andra halvleken, säger tränaren Viktor Gimolli.

Var segern hotad?

– Nej. Vi höjde oss igen och gjorde två mål.

Jetmir Shehi glänste med ett hattrick. Han har varit lagets bästa spelare i år, enligt tränaren.

I derbyt mellan Storebro och Djursdala var det bortalaget som vann med 1–0, efter mål av Joakim Hammar. Tack vare segern slutade DSK på en fin sjätteplats som nykomling.

Jumbon Hebe avslutade säsongen med en 3–1-vinst mot Näshult. Målen: Hassan Abdulkadir Hilowle 2 och Mehdi Ibrahimi 1.

Horn–Lojal 3–6 DIVISION 5 Mål, Horn: Robin Melkersson 2, Martin Larsson. Mål, Lojal: Jetmir Shehi 3, Flamur Mullali 2, Ilhan Jejna.