Stark seger av Kisa mot tabelltrean

Kisa BK följde upp 10–0-segern senast med ytterligare en stark triumf. I mötet med tabelltrean Östra Ryds var KBK starkast och vann med 5–3.

Emil Hellman fick beröm efter Kisas seger mot Östra Ryds.

fotboll2018-09-15 16:14

Gulklädda Kisa ställdes mot ett mycket tungt och fysiskt motstånd under lördagen. Tabelltrean Östra Ryds på en bortaplan som inte var av det bästa slaget såg ut störa Kisa inledningsvis då hemmalaget tog ledningen med 1–0. Men sen släppte det och vid halvlek var KBK i ledning med 2–1.

I den andra halvleken dominerade Kisa och gick upp till en övertygande 5–1-ledning. Hemmalaget kom visserligen tillbaka med två mål i slutet, men Kisa-segern var aldrig riktigt hotad.

– Vi står upp och är starka i dag. De knaprar ikapp i slutet men det var ingen större fara, säger Kisas tränare Morgan Wass.

Beröm i KBK fick tremålsskytten Albert Kargbo, Kalle Kindén och Emil Hellman.

Östra Ryds–Kisa BK 3–5

Mål, KBK: Albert Kargbo 3, Gustav Björklund, Jesper Wass.