DSK mot väg mot nytt kontrakt

I säsongens kanske allra viktigaste match stod Djursdala SK för en mycket bra insats. Det blev 3–1 borta mot Bodafors.

Anfallaren Ricky Gustafsson gjorde en kanonmatch.

Fotboll2018-09-09 14:20

Djursdala öppnade starkt och skapade mängder av målchanser den första kvarten.

– Det såg fruktansvärt bra ut, säger tränaren Patrik Nilsson.

Ledningsmålet kom i mitten av den första halvleken (Joakim Hammar). Men när DSK-pressen kom av sig stack Bodafors upp och kvitterade till 1–1 på en hörna, i den 35:e minuten.

– Bodafors är ett storvuxet lag. De var otroligt farliga på sina fasta situationer.

Efter pausvilan iklädde sig Ricky Gustafsson hjälterollen med två mål. Enligt Patrik Nilsson var det en rättvis seger.

– Ja, vi var bättre spelmässigt och skapade klart flest chanser. Jag tror inte att vi har skapat så många farliga lägen i någon match tidigare.

Ricky Gustafsson var bäst på plan. Även målvakten Oskar Eriksson får extra beröm av sin tränare.

Tack vare segern är DSK sju poäng före just Bodafors, som ligger på den negativa kvalplatsen.