Kisa bröt serieledarens svit

Snacka om att Kisa BK har vaknat till liv. Under onsdagskvällen besegrade man självaste serieledaren Linghem som inför matchen inte hade förlorat nån gång i år.

Tillbaka – med besked. Emil Hellman nätade i sin comeback där hans Kisa besegrade serieledande Linghem.

fotboll2018-08-22 21:34

Kisa kom till kvällens match med två raka segrar i bagaget. Mot Linghem visste de gulklädda att det skulle bli tufft. Men en viss Emil Hellman, som gjorde comeback från en svår knäskada, gav KBK en drömstart och satte 1–0. Precis innan paus kom dock en kvittering från gästerna.

I den andra halvleken stod matchen och vägde och det såg ut att sluta oavgjort. Då klev Albert Kargbo fram, sköt Kisa till 2–1-seger och spräckte därmed Linghems förlustnolla för i år.

– Vi har ett självförtroende nu som är utan dess like. Vi är ett riktigt lag nu, allt ifrån materialförvaltare till spelarna. Riktigt god känsla, säger Kisas tränare Morgan Wass.

KBK beröms för en gedigen laginsats. Kisa går nu upp på samma tio poäng som Tannefors, som ligger precis ovanför strecket på bättre målskillnad.