VIF Akademi krossade BOIF

Vimmerby Akademi bjöd på ett rejält målkalas mot BOIF. Efter att bland annat gjort fem mål på en kvart (!) vann laget till slut med hela 8–1.

Joakim Storm, till vänster, blev femmålsskytt när Vimmerby Akademi krossade BOIF ned 8–1.

fotboll2018-08-07 21:56

Det syntes väldigt tidigt på Odenskans vad för match det skulle bjudas på. Vimmerby Akademi visade direkt att de var mycket giftigare än BOIF och kunde hyfsat snabbt göra både 1- och 2–0. I halvlek var gästerna i ledning med 3–0, men det var sedan under den inledande kvarten på andra halvlek det skulle bli målkalas. Från minut 45 till 59 gjorde Vimmerby fem mål (!) – och om inte segern var klar i halvtid var den definitivt det här. Noterbart är att VIF fick en femmålsskytt i form av Joakim Storm.

– Vi är väldigt nöjda med jobbet i dag. Det är en härlig laginsats, menar VIF-tränaren Ricky Johansson.

Beröm i VIF tilldelas femmålsskytten och Tage Falk.

B.O.IF–VIF Aka ↔ 1–8 DIVISION 6 Mål, B.O.IF: Ali Merzaei. Mål, VIF: Joakim Storm 5, Theo Eklund, Samuel Johansson, ­Daniel Walker Tunek.