Mellovinnarna The Mamas klara för Virserum

The Mamas är klara för Virserums musikdagar. En bokning som blev en riktig fullträff, få artister är lika heta just nu.

The Mamas är klara för Virserums Musikdagar. Ett riktigt glädjebesked för festivalgeneralen Tommy Svanström, som hade allt klart innan mellofinalen.

The Mamas är klara för Virserums Musikdagar. Ett riktigt glädjebesked för festivalgeneralen Tommy Svanström, som hade allt klart innan mellofinalen.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Virserum2020-03-09 12:00

– Det är jätteroligt. De är jättebra, säger festivalgeneralen för Musikdagarna Tommy Svanström.

Bokningen blev klar i förra veckan, innan Mellofinalen, och att de vann den gör The Mamas till det hetaste i hela musikbranschen just nu. Så det blev en riktig guldbokning för Musikdagarna. En fullträff helt enkelt. Det kom att bli en riktig smakstart för årets program.

Så den 25 juni kommer de till Virserum och Musikdagarna för att ge en konsert.

– Det kommer att bli otroligt spännande, säger Tommy Svanström, som såg tävlingen på tv och knappt kunde tro sina ögon när det stod klart att The Mamas hade vunnit.

– Men det känns riktigt kul att kunna erbjuda det här, för de är jättebra, säger Tommy Svanström. 

Agenten Jonas Pernholm på Blixten och Co,  bekräftar att avtalet med Virserums Musikdagar är klart och att The Mamas kommer att uppträda på musikfestivalen. 

– Tommy Svanström hade verkligen fingertoppskänsla med den här bokningen, säger han. 

Nu efter festivalen blir det betydligt svårare, av erfarenhet vet han att arrangörer runt om i landet står i kö för att boka The Mamas. Och det lär bli lite skillnad på prislappen efter den här segern.

The Mamas är gruppen som slog igenom över en natt som körsångerskor till John Lundvik och hans låt "Too late for love" i svenska Melodifestivalen 2019. Resultatet blev slående. Inte bara för John utan även för The Mamas och de sjöng tillsammans hem vinsten i finalen på Friends Arena.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!