Pizzeria totalrenoveras: "Dags att göra något"

Pizzeria Shalom i Vimmerby genomgår en totalrenovering för att iklädas ett helt nytt koncept. Pizzerian kommer även att byta namn.

Det händer saker bakom de täckta fönstren på Shalom mitt i Vimmerby. Pizzeran totalrenoveras för ett helt nytt koncept och kommer också att byta namn.

Det händer saker bakom de täckta fönstren på Shalom mitt i Vimmerby. Pizzeran totalrenoveras för ett helt nytt koncept och kommer också att byta namn.

Foto: Jimmy Karlsson

Vimmerby2018-09-14 15:30

– Vi har drivit Shalom på det här sättet i åtta år och det har börjat bli slitet, så det är dags att göra något nu, säger Rony Daoud, som är en av delägarna till Shalom som är inriktad på pizza och taco.

Den inriktningen kommer att bestå på menyn även efter renoveringen. I övrigt blir det helt nytt.

– Vi kommer möjligen söka serveringstillstånd och bredda med öl och vin, men vi har inte bestämt oss riktigt ännu, säger Rony Daoud.

Däremot är det helt klart att pizzerian kommer att få ett helt nytt koncept efter den pågående renoveringen. Men vad det blir håller både ägaren och byggentreprenören på tills vidare.

– Det blir något helt nytt, men som Vimmerbyborna ändå kanske känner igen, säger Patrick Jakobsson som driver Noreco Entreprenad AB som utför renoveringen.Företaget är inriktat på konceptinredningar i butiker eller som här, en pizzeria.

– Allt kommer att bytas ut, exempelvis blir det en av regionens största pizzaugnar och konceptet ett helt annat.

När pizzerian öppnar igenom om cirka en månad blir det under nytt namn.

– Det blir i linje med konceptet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!